O izmenama i dopunama Zakona o radu u Privrednoj komori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2014, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O izmenama i dopunama Zakona o radu u Privrednoj komori

Izmene i dopune Zakona o radu koji je stupio na snagu 29. jula biće danas predstavljene u Privrednoj komori Srbije (PKS) u organizaciji Centra za privredni sistem PKS, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i USAID Projekta za bolje uslove poslovanja.

Zakonske novine predstaviće pomoćnik ministra u oblasti rada Zoran Lazić, kao i predstavnici Ministarstva Jesenka Čvoro i Gordana Budimović.

Oni će objasniti odredbe, ali i odgovarati i na pitanja privrednika, najavila je PKS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

O izmenama i dopunama Zakona o radu u Privrednoj komori

Izvor: Blic, 10.Sep.2014

Izmene i dopune Zakona o radu koji je stupio na snagu 29. jula biće danas predstvaljene u Privrednoj komori Srbije (PKS) u organizaciji Centra za privredni sistem PKS, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i USAID Projekta za bolje uslove poslovanja...Zakonske novine predstaviće...

Nastavak na Blic...

Novo rukovodstvo UO PIO Fonda

Izvor: Blic, 10.Sep.2014

Upravni odbor Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, danas je na prvoj sednici u novom sazivu, za predsednika tog odbora izabrao Branislava Mitrovića, a za zamenika predsednika Slavicu Savičić...Mitrović i Savičić su predstavnici Vlade Srbije. Shodno izmenama i dopunama Zakona...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.