Izvor: Blic, 26.Sep.2021, 18:50

"O dokumentu koji smo predložili NEĆE SE OPET PREGOVARATI": Tanja Fajon o međustranačkom dijalogu, predloženim merama i Đilasovom komentaru

Ni jedna strana, ni vlast ni opozicija, nisu potpuno zadovoljne dijalogom, i smatram da je to dobro, jer znači da će svaka strana morati nečim da doprinese normalizaciji odnosa. Naravno, to ne znači da će izborni proces nakon naših predloga biti savršen, ali ovo je korak za poboljšanje izbornih uslova. Volela bih da opozicija van parlamenta iskoristi priliku, da se pridruži izradi novih pravila za nacionalne emitere i bude deo RIK, kaže u intervjuu za "Blic" poslanica Evropskog parlamenta Tanja Fajon.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.