Novo rukovodstvo Fudbalskog saveza SM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2017, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo rukovodstvo Fudbalskog saveza SM

Načelnik gradske uprave za sport Ilija Nedić danas se u gradskoj kući sastao sa novoizabranim predsednikom Fudbalskog saveza grada Sremska Mitrovica Draganom Kovićem. Obraćajući se medijima saopšteni su planovi za funkcionisanje Saveza u narednom periodu kao i mere koje će biti preduzete od strane novog rukovodstva.

Novoizabrani predsednik Fudbalskog saveza grada, Dragan Ković, istakao je da će jedan od njegovih zadataka na čelu organizacije biti podizanje mitrovačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << fudbala na viši nivo. To za njega znači rad sa klubovima koji imaju potencijal da uđu u više rangove takmičenja i značajan iskorak među sudijskim kadrovima.

Da bi neko bio kandidovan za predsednika Fudbalskog saveza dovoljno je da šest klubova potpišu kandidaturu, tj da komisiji predlože kandidata. U slučaju Kovića, 16 klubova je potpisalo kandidaturu, a tokom glasanja podršku mu je pružilo 28 od 29 članica Saveza. Da nije u pitanju samo podrška saradnika, potvrđuje i resorni načelnik.

Dragan Ković iza sebe ima bogatu sportsku karijeru. Počeo je fudbalom da se bavi u rodnom Bogatiću, nakon čega je prešao u Sremsku Mitrovicu. Kako sam kaže, obavljao je sve funkcije u klubovima od najniže do najviše i tako upoznao funkcije svakog člana jedne organizacije. Već 15 godina je na mestu delegata u Super ligi, što smatra svojim najvećim uspehom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.