Novinari opsedali ministra, on nije želeo da odgovara na pitanja

Izvor: BKTV News, 29.Sep.2017, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinari opsedali ministra, on nije želeo da odgovara na pitanja

(Ne)prilika.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin našao se danas "na udaru novinara", posle otkrivanja spomenika Milanu Tepiću, ali nije hteo da odgovara na pitanja novinara u vezi sa stanom koji je kupio i saopštenju njegovog Pokreta socijalista o potpredsednici Vlade Srbije Zorani Mihajlović.

Kako je rekao otkrivanje spomenika Tepiću, nije prilika za tako nešto.

Ministar je krenuo ka svom automobilu, dok su novinari sve vreme išli za njim i zapitkivali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Pre nego što je ušao u kola rekao je da je odnos prema Tepiću - odnos našeg samopoštovanja.

"Odnos prema heroju Milanu Tepiću je nešto što smo propuštali svih ovih decenija, nismo imali hrabrosti i dostojanstva da se ovom čoveku odužimo na ovaj način, danas smo to uradili", rekao je Vulin i ušao u automobil, dok su pojedini novinari i dalje nastavili sa pitanjima.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Vulin odbio da odgovara na pitanja u vezi sa stanom

Izvor: N1 televizija, 29.Sep.2017

Ministar odbrane Aleksandar Vulin nije danas hteo da odgovara na pitanja novinara u vezi s poreklom novca kojim je kupio stan u Beogradu...Vulin, koji je pre izbijanja afere sa kupovinom stana, svakodnevno bio prisutan u javnosti i odgovarao na sva pitanja novinara, uključujući i ona koja nemaju veze...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.