Izvor: B92, 10.Maj.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinari bojkotuju predsedništvo DOS zbog uslova rada

Beograd -- Sve novinarske ekipe nezadovoljne uslovima rada u znak protesta napustili su u subotu zasedanje Predsedništva DOS. Predsedništvo DOS nije uputilo zvaničan poziv medijskim kućama da prete sednicu, ali su se novinari kao i u poslednje dve godine samoinicijativno pojavili pred zgradom Kluba saveznih poslanika u Tolstojevoj ulici na Dedinju.

Međutim, kako novinarima zbog navodno bezbedonosnih razloga nije omogućen ulazak u zgradu, oni su uputili protestno pismo Predsedništvu DOS na koje nisu dobili odgovor. Pismo je ostavljeno na kapiji, ali ga niko nije uzeo. Svi novinari, snimatelji, fotoreporteri koji su čekali odgovor na ulici, odustali su od izveštavanja sa sednice Predsedništva DOS.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.