Novi put povezao Barandu i Sakule

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi put povezao Barandu i Sakule

U opštini Opovo urađen je novi put koji povezuje sela Barandu i Sakule. Zahvaljujući izgradnji tog puta, meštani će brže stizati do Pančeva, Beograda i Opštine Kovačica. Urađeno je 7,5 kilometara puta a radi se i deo pravca od Sakula ka idvorskoj raskrsnici.

"Mislim da su meštani Sakulа ovo zaslužili. Prvobitni put smo gotovo izgradili sami, svojim sredstvima, a ovo je sada jedna moderna saobraćajnica, odgovarajuće širine, savremeni kolovoz, tako da će i bezbednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saobraćaja biti na višem nivou", kaže jedan meštanin.

"U svakom segmentu će taj put značiti u privrednom smislu, a i brža će biti komunikacija odnosno promet građana, roba, usluga - mislim da će i nekretnine u ovom naseljenom mestu porasti. Ovo je samo deo deonice od 7,5 kilometara. Asfaltiraće se i deo puta od Sakula ka Idvorskoj raskrsnici u dužini od 3,5 kilometara. Tako da će narednih dana ovaj projekat, koji finansira JP ”Putevi Srbije” biti kompletno završen", veli Zoran Tasić, predsednik Opštine Opovo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.