Novi okrugli sto na FPN-u, ponovo o medijima i finansiranju kampanje

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Sep.2019, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi okrugli sto na FPN-u, ponovo o medijima i finansiranju kampanje

Na Fakultetu političkih nauka (FPN) u Beogradu sutra će biti održan četvrti po redu okrugli sto vlasti i opozicije, a kako je agenciji Beta rekao jedan od organizatora direktor Fondacije za Otvoreno društvo Milan Antonijević teme će zbog značaja ponovo biti mediji i finansiranje izborne kampanje.

Antonijević je rekao da je poziv upućen svima koji su i do sada učestvovali u tim okruglim stolovima - parlamentarnim strankama i vlasti i opozicije, manjinskim strankama i drugim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << strankama i pokretima aktivnim učesnicima u političkom životu.

"Nadam se da odluka o bojkotu nekih stranaka neće biti odluka o bojkotu razgovora na temu popravljanja izbornih uslova", rekao je Antonijević.

On je kazao da su dobili pisane predloge nevladinih organizacija i opozicionih stranaka, te će "videti na koji način će vladajuće stranke na to reagovati".

"Iako smo planirali da svaki okrugli sto ide na sledeću temu, zbog značaja se vraćamo na temu medija i finansiranja izborne kampanje. Da vidimo koliko je pomaka učinjeno i spremno da se učini i da imamo konkretne pomake i zato želimo da se vratimo na te dve teme, a 9. septembra kada je planiran sledeći okrugli sto razgovaraće se o biračkim spiskovima", rekao je Antonijević.

FPN je ranije danas saopštio da će četvrti okrugli sto, najavljen za 5. septembar, u okviru Dijaloga o izborima 2020. godine na tom fakultetu, biti posvećen osvrtu na postignute rezultate u poslednjih mesec dana i na njemu će učesnici razgovarati o preporukama koje su bile predmet razgovora u prethodna dva panela posvećena finansiranju kampanja i pristupu medijima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Antonijević: Sutra na okruglom stolu ponovo o medijima i finansiranju izborne kampanje

Izvor: Beta, 04.Sep.2019

Na Fakultetu političkih nauka (FPN) u Beogradu sutra će biti održan četvrti po redu okrugli sto vlasti i opozicije, a kako je agenciji Beta rekao jedan od organizatora direktor Fondacije za Otvoreno društvo Milan Antonijević teme će zbog značaja ponovo biti mediji i finansiranje izborne kampanje.Antonijević...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.