Nova pravila za deklarisanje hrane

Izvor: EurActiv Srbija, 12.Jun.2018, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pravila za deklarisanje hrane

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i NALED-ov Savez za hranu i poljoprivredu predstavili su 12. juna Vodič za deklarisanje hrane kao podršku privredi u primeni Pravilnika koji će za potrošače od sredine juna značiti veću sigurnost jer obezbedjuje preciznije označavanje sastava i kvaliteta hrane koju kupuju u prodavnicama.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Nova pravila za deklarisanje hrane od 15. juna

Izvor: N1 televizija, 12.Jun.2018

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije i NALED-ov Savez za hranu i poljoprivredu predstavili su Vodič za deklarisanje, označavanje i reklamiranje hrane koji obezbeđuje preciznije označavanje sastava i kvaliteta namirnica, navodeći da će se novi pravilnik o označavanju hrane...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.