Nova istraga o ubistvu Zorana Đinđića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova istraga o ubistvu Zorana Đinđića

NOVI SAD - Funkcioner Srpske radikalne stranke Milorad Mirčić najavio je, da će ako u novoj vladi bude vodio resor ministarstva policije, otvoriti novu istragu o ubistvu premijera Srbije Zorana Đinđića i uhapsiti, kako je rekao, prave ubice.

"Naravno da ću tražiti istragu, jer se moraju rasvetliti svi detalji oko ubistva Zorana Đinđića i otkriti pravi počinioci. Moramo otkriti istinu i uhapsiti prave ubice, kako nam se ne bi ponovilo nešto slično", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Mirčić.

Mirčić je rekao da Vojislav Šešelj govori istinu kada kaže da Zvezdan Jovanović nije ubio premijera Zorana Đinđića.

On tvrdi da Šešelj svojim izjavama ne veliča ubistvo Đinđića, već ukazuje da nevin čovek „trune u zatvoru".

"Zvezdan Jovanović zaslužuje slavu Gavrila Principa zato što je patriota, koji se borio za Srbiju", rekao je Mirčić za beogradski "Pres".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Šutanovac: Mirčić pokazao neznanje

Izvor: Press, 25.Maj.2008, 16:37

Ministar odbrane i funkcioner Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac ocenio je danas da je funkcioner Srpske radikalne stranke Milorad Mirčić izjavom da bi otvorio novu istragu o ubistvu Zorana Đinđića pokazao da nema nameru da poštuje zakon..

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.