Izvor: B92, 28.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova eksplozija u K. Mitrovici

K. Mitrovica -- U Kosovskoj Mitrovici, u naselju Bošnjačka mahala, sinoć se dogodila nova ekspolzija. Povređenih nema.

Sinoć u 19.40 u Ulici oslobođenja u etnički mešovitom kvartu Bošnjačka mahala, u severnom delu Kosovske Mitrovice, bačena je eksplozivna naprava u blizini zgrade Koordinacionog centra, ispred kuće Petra Bojića, raseljenog lica iz Istoka.

U eksploziji su oštećena tri automobila, a pričinjena je manja šteta na prodavnici u blizini, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je regionalni portparol policije UNMIK-a Lari Miler. Povređenih nema, potvrdio je Miler, ali nije hteo da nagađa oko motiva napada.

KFOR, međunarodna i kosovska policija blokirali su mesto incidenta.

Ovo je drugi bombaški napad u poslednja četiri dana u Bošnjačkoj mahali. Prošlog petka, nepoznati napadači su bacili dve eksplozivne naprave u zajedničko dvorište kuća Branislava Lekića i Srećka Antića. Ni u toj eksploziji nije bilo povređenih.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.