Izvor: B92, 29.Mar.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisu svi iz DPS-a za nezavisnost"

Podgorica -- Predrag Bulatović kaže da neće sve pristalice vladajućeg DPS ni svi Bošnjaci sa severa Crne Gore glasati za nezavisnost.

Predrag Bulatović, lider opozicione Socijalističke narodne partije i koordinator bloka stranaka za očuvanje Srbije i Crne Gore, kaže da je veliki broj birača vladajuće partije obmanjivan dvostrukom politikom DPS-a: "Demokratska partija socijalsita se u nekim sredinama predstavljala kao prosrpska stranka", kaže on.

Lider SNP-a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smatra da će Bošnjaci i muslimani prepoznati šta je za njih dobro na predstojećem referendumu i da ceo sever Crne Gore zna da nije dobro imati granicu sa Srbijom.

Novoformirana Bošnjačka stranka i Demokratska zajednica muslimana/Bošnjaka deo su bloka stranaka koji se zalaže za nezavisnu Crnu Goru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.