Izvor: Danas, 22.Mar.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od statuta

Zbog nesposobnosti da se dođe do dogovora između onih u vladajućoj koaliciji koji zagovaraju usvajanje Predloga statuta Vojvodine u formi u kojoj ga je usvojila pokrajinska Skupština i onih koji se tome protive jer smatraju da bi Pokrajini bile date prevelike nadležnosti, usvajanje najvišeg pravnog akta APV najverovatnije će biti blokirano na neodređeno vreme, reklo je Danasu više izvora iz stranaka na vlast.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Blokada Statuta Vojvodine

Izvor: B92, 23.Mar.2009, 10:38

Grb Vojvodine..Beograd -- Vladajuća koalicija najverovatnije će blokirati usvajanje Statuta Vojvodine na neodređeno vreme, piše dnevni list "Danas"... Zbog nesposobnosti da se dođe do dogovora onih u vladajućoj koaliciji koji zagovaraju usvajanje Predloga statuta Vojvodine u formi u kojoj ga je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.