Ništa od rekonstrukcije Vlade!

Izvor: S media, 06.Jan.2010, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od rekonstrukcije Vlade!

Premijer Srbije Mirko Cvetković je izjavio da je zadovolajn radom vlade i da se o rekonstrukciji kabineta u ovom trenutku ne razgovara.

"Generalno sam zadovoljan radom vlade i želim da naglasim da će ova vlada do kraja mandata ostvaruititi što smo obećali. Neko će možda reči da se Srbija nije dobro postavila u uslovima svetske krize, ali ja kažem da jeste . Svaki resor je odradio značajan deo posla i mi smo sa resursima koje smo imali dobro 'preplivali' ovu godinu " >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << , izjavio je premijer Cvetković.

Predsednik vlade je istakao da se o rekonstrukciji "vlade ne razgovara". Ali, to nikada nije do kraja potpuno isklljučeno. "Može da se desi da koalicioni partneri sednu i razmotre smanjenje resora", objasnio je Cvetković.

Premijer kao strateški bitan uspeh vlade u 2009. godini navodi ostvarenje zacrtanih ciljeva na putu evropskih integracija Srbije. On je upravo zbog toga u intervjuu napomenuio da je zadovoljan radom resora pravde, policije, spoljnih poslova i Kancelarije za evropske integracije. Posebno je naglasio da je "najhrabrija" bila ministarka pravde Snežana Malović koja je započela veoma bitnu reformu tog resora.

Predsednik vlade smatra , iako ne želi da licitira datumuma, da je realno da Srbija dobije status kandidata u EU tokom ove godine.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.