Izvor: B92, 29.Okt.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolićeva poruka za Koštunicu

Beograd -- Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić rekao je danas da stranka na čijem je čelu neće ući u vladajuću koaliciju.

"Nemoguće je da zamislite da poslanici iz Poslaničke grupe 'Napred, Srbijo' pomognu da se stvori nova koalicija. Možda da pomognemo da dođe do izbora i to jedva čekamo", rekao je Nikolić novinarima u Skupštini.

Na pitanje da li sa predsednikom Demokratske stranke Srbije Vojislavom Koštunicom razgovara o saradnji, Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je odgovorio da je "Koštunica stvorio sebi nekakvu novu koaliciju, povukao se u svoj vilajet i ne želi da otvara razgovore i priče".

"Mi smo i dalje potpuno otvoreni za razgovore, ali sudeći po tome kako se Vojislav Koštunica ponaša, on je ubeđen da može sam da pobeđuje. Tako je bio ubeđen i prošli put, pa smo ostali bez vlasti", rekao je Nikolić.

On je rekao da bi Koštunica trebalo da razmisli da li bi SNS i DSS trebalo da sarađuju i dodao: "Ako treba, tu sam".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.