Nikolić sledeće nedelje u Turskoj

Izvor: B92, 01.Feb.2013, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić sledeće nedelje u Turskoj

Beograd -- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boraviće početkom naredne sedmice u dvodnevnoj poseti Turskoj, saopštilo je predsedništvo.

Nikolić će tokom posete Turskoj, 4. i 5. februara, razgovarati s predsednikom Abdulahom Gulom, predsednikom Velike turske narodne skupštine Džemilom Čičekom, vaseljenskim patrijarhom Vartolomejem i turskim privrednicima.

Pored Nikolića, u delegaciji su i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ministarka omladine i sporta Alisa Marić i pomoćnik ministra spoljnih poslova Goran Aleksić.

Šef turske diplomatije Ahmet Davutoglu boravi danas u poseti Srbiji, gde se sastao sa srpskim ministrom spoljnih poslva Ivanom Mrkićem. Najavljen je sastanak i s predsednikom Tomislavom Nikolićem, koji je kasnije otkazan.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boravi iduće sedmice u poseti Turskoj

Izvor: Beta Video, 01.Feb.2013

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Turske Ahmet Davutoglu o poseti predsednika Srbije Tomislava Nikolića Turskoj. (CH 3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Nikolić 4. i 5. februara u Turskoj

Izvor: Vostok.rs, 01.Feb.2013

01.02.2013. -..Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boraviće u ponedeljak i utorak u zvaničnoj poseti Turskoj, tokom koje će se sastati sa predsednikom te zemlje Abdulahom Gulom i predsednikom turske skupštine Džemilom Čičekom...Predsednik Srbije će u Turskoj razgovarati i sa vaseljenskim patrijarhom...

Nastavak na Vostok.rs...

Nikolić putuje u Tursku zbog "dobrosusedstva"

Izvor: Vesti-online.com, 01.Feb.2013

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boraviće početkom naredne nedelje u dvodnevnoj poseti Turskoj, saopštilo je predsedništvo. Nikolić će razgovarati s predsednikom Abdulahom Gulom, predsednikom Velike turske narodne skupštine Džemilom Čičekom, vaseljenskim patrijarhom Vartolomejem i turskim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.