Nikolić se upisuje u Knjigu žalosti povodom smrti Kastra

Izvor: Telegraf.rs, 28.Nov.2016, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić se upisuje u Knjigu žalosti povodom smrti Kastra

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, danas će se u kubanskoj ambasadi u Beogradu upisati u Knjigu žalosti povodom smrti bišeg predsednika Kube Fidela Kastra.

U Ambasadi Kube od danas do 4. decembra biće otvorena Knjiga žalosti povodom smrti Fidela Kastra.

Svi koji žele da se upišu moći će to da urade danas od 10 do 18 sati i od utorka, 29. novembra, do nedelje, 4. decembra, od 9 do 18 sati, saopštila je kubanska ambasada, koja se nalazi u Domentijanovoj broj 4 na Dedinju.

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić se upisao u knjigu žalosti: Glavu gore Kubo

Izvor: N1 televizija, 28.Nov.2016

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić upisao se u Knjigu žalosti povodom smrti nekadašnjeg predsednika Kube Fidela Kastra u Ambasadi te zemlje u Beogradu...Predsednik Nikolić napisao je da je svet ostao bez jednog od poslednjih velikan kao i da je Fidel Kastro simbol borca za slobodu, suverenitet i...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.