Nikolić sa Bin Zajedom o novim ulaganjima

Izvor: BKTV News, 23.Nov.2014, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić sa Bin Zajedom o novim ulaganjima

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić iskoristio je poziv šeika Bin Zajeda da zajedno posmatraju trku Formule 1 za veliku nagradu Abu Dabija, kako bi razgovarali o zajedničkim projektima Srbije i UAE, novim ulaganjima u domaću privredu i poboljšanju uslova života za naše građane.

Šeik Bin Zajed je tokom razgovora posebno naglasio da je odličan lični, prijateljski odnos koji ima sa predsednikom Nikolićem garancija unapređenja bilateralne saradnje, naročito na >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << polju ekonomije i investicija, saopštila je pres služba predsednika Srbije.
Predsednik Nikolić boravi od danas u dvodnevnoj radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, na poziv prestolonaslednika Abu Dabija Muhameda bin Zajeda.
Izvor: Tanjug
The post Nikolić sa Bin Zajedom o novim ulaganjima appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.