Nikolić hoće sa demokratama

Izvor: Glas javnosti, Fonet, 12.Jun.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić hoće sa demokratama

BEOGRAD - Lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je da će ova stranka prvo ponuditi saradnju narodnjačkoj koaliciji i radikalima, a zatim će se okrenuti pregovorima sa demokratama. Nikolić je rekao da ne isključuje mogućnost koalicije sa demokratama i na Voždovcu i u Zemunu, dodavši da će o tome konačnu odluku doneti opštinski odbori Srpske napredne stranke. On je naglasio da u koaliciju sa DS može da uđe pod uslovom da podele odgovornost, a ne manjinskom podrškom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
DSS spreman da prihvati ponudu

Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije (DSS) Andreja Mladenović rekao je da je ta stranka spremna da prihvati ponudu SNS da sa njima i radikalima napravi koaliciju u opštinama Zemun i Voždovc.

Mladenović je na konferenciji za novinare rekao da ukoliko postoji mogućnost da se napravi koalicija u koju će ući i naprednjaci i radikali onda će se koalicija DSS-Nova Srbija-Narodna partija uključiti.

DS ne haje za Dinkića

Demokratska stranka ne pristaje da njeni politički potezi na lokalnom nivou budu uslovljavani opstankom republičke vlade, a najnovije izjave lidera G17 plus Mlađana Dinkića u DS zasada ne shvataju suviše ozbiljno, prenose agencije.

Demokrate smatraju nekorektnom Dinkićevu odluku da putem medija praktično uceni Borisa Tadića i Dragana Đilasa poručujući im da ne treba da računaju na partnerstvo s G17 plus u svim nivoima vlasti, uključujući vladu, ako uđu u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom u opštinama Zemun i Voždovac.

Ко је и шта је Николић видело се прошле године када је продао задњицу Тадићу и забио Србима нож у леђа. Па гласајте опет. И нисте низашта боље. http://srbskipatriotskifront.webs.com

Sotirovicu,

Opet ja. S istim tekstom. Bez namjere da ulazim u dublju "diskusiju" s tobom (poprilicno sam visok pa ne mogu tol'ko da se saginjem) hocu da ti postavim, opet, samo jedno pitanje?

Kad si ti vec tol'ka Srbenda, kako te onda nije sramota da javno priznajes jezike kao "bosanski" i "crnogorski"? U svom "doktorskom" rezimeu se hvalis kako si, prakticno, veca faca od Koste Carine pa govoris brdo nekih jezika. Evo sta si napisao u jednoj verziji svog rezimea ili, kako velis, "zivotopisa" (C.V):

LANGUAGE SKILLS:

Native Serbian, fluent in English, Bosnian, Montenegrin and Croatian, very good in Lithuanian, good in Russian, Slovenian, Bulgarian and Macedonian

Pa sa izuzetkom litvanskog, 87% posjetilaca ovog sajta moze da se pohvali istom dozom znanja, s tim da neki od neki od njih, za razliku od tebe, govori i druge, prave jezike, kao francuski, njemacki, spanski..., a ne ovaj cirkus od crnskog, gorskog, neretljanskog....

Da djavo bude crnji, ti si, kol'ko se sjecam, objavio i neke radove u kojima se bavis "rastvaranjem" srpskohrvatskog jezika i tamo si, izgleda, cak i prepoznao tu pojavu kao zlo, ali ti to nije smetalo da se i sam poslije utopis u "trzisnu ekonomiju" i zarad licne koristi prodajes za zesceg poliglotu, sve na bazi globalnog neznanja o lokalnom jeziku. Nisko i licemjerno od "face"u toj tamo prijateljskoj Litvaniji.

Da ne govorim o tome kako si ranije mnogo puta izrazio netrpeljivost prema Srbima s ove strane Drine koje smatras bagrom i posasti u "tvojoj" Srbiji, gdje nista osim rasnog Sumadinca i nije Srbin.

I kome ti sad pokusavas da prodajes bijele bubrege pod crvene, "Srbendo"? Bjezi nazad u tu misju rupu u Kaunasu ili vec gdje si ili se tiho povuci o onu tvoju cerpicaru u rodnoj Sumadiji i ne izigravaj velicinu!

A o veb stranici samo tol'ko da je stramota da se neko naziva doktorom, a objavljuje "novine" na sajtu koji lici na bezuspjesan pokusaj prosjecnog ucenika 4-tog razreda osnovne skole.

Hoce li neko da mi objasni ovu recenicu...?

„Ko želi da vlada neka uđe u koaliciju, a ne da se krije po ćoškovima i da preuzima javna preduzeća i funkcije, a da istovremeno govori da nije na vlasti.

Ne mogu da shvatim čime se prsi ovaj naprdnjak!!!! Od ukupnog glasačkog broja jedna trećina je izašla na izbore i od toga broja možda četvrtina nepuna ,glasala za njega (oni oko njega na platnom spisku-pozamašnom) i on sebe smatra nekakvim pobednikom ......Pa kako ga bre nije sramota.Još se nutka DS i SRS koje je do juče pljuvao da sa njima vlada.Pa ima boga vala.Kad je on u pitanju bog se prosto sprda s njim , da mu( ili za malo pobedu) al mu džaba ne može da zavlada i svi mu uvek javno kažu da s njim neće . Tako prolazi na svim izborima od kada je Šeki u Hagu.Ima boga....

TOMO PIZDO , ŠEŠELJA SI IZDO!!!!!!

TOMA NIKOLIĆ JE KAMELEON,

Evo šta je Tomin novi član /zakleti komunista i titoista/ ,svojevremeno, napisao o Tomi Nikoliću:

IMA NEKIH U ŽIVOT SE KUNU,

A LAŽ NOSE KAO REKA LAĐU,

ZNAJU BOJU KAD VETROVI DUNU,

NOVOM LAŽJU, NOVI ZAKLON NAĐU.

NOVOM LAŽJU NOVI ZAKLON NAĐU,

VUČJIM OKOM ŠTO NIKADA NE SPI,

SA OSMEHOM DIŽU SE U KRAĐU,

JER NAUK JE SVE U ŠIĆAR PRESPI.

Pesma dovoljno govori o autoru a i o njegovom novom partijskom gazdi Tomi Nikoliću (Ko ima uši neka čuje! Ko ume nek razume. Ko ima oči neka vidi kad će autor (svojih reči) da se postidi?)

Nije nikakva novost da bivši titoista naprasno postane član "NAZADNJAČKE STRANKE SRBIJE" On ima bogatoga iskustva u nazadnjaštvu. Kao komunistički egzekutor, denucijant u službi Državne bezbednosti,u potpunosti odgovara programskim ciljevima Tomine nazadnjačke stranke. Mogućnost da se uđe u Tadićevo ŽUTO PREDUZEĆE je otvorena kroz Nikolićevu NAZADNJAČKU STRANKU." Okolo bože pa na mala vrata" Sav taj komunistički otpad, tzv "tvrdo krilo", koji su za jednu lošu reč o Titu bili spremni da ubiju, evo ih kod Tome Nikolića. Odlučili Titovi "maratonci" da sa Tomom Nikolićem optrče počasni krug! Ništa novo a ni neobično na političkoj sceni Srbije! U LDP-u svi do poslenjeg su bivši komunisti ili njihova nevaspitana deca (sve ekstrem do ekstrema) U Žutom Tadićevom preduzeću stambolićevci ali uglavnom Titoisti na čelu sa predsednikovim tatom LJubom, Mićunovićem itd. PUPS su poslednji Titovi MOHIKANCI, Titova ideološka gerentologija, Eno ih i kod Čanka i kod Palme i kod Dačića. Uostalom, Toma Nikolić je, koliko juče, otuda došao i sa sobom poneo svoj komunistički pedigre.

Čemu čuđenje što će Tomini NAZADNJACI uleteti u Tadićev zagrljaj. Prva ljubav zaborava nema. Jednom komunista uvek komunista - jednom grobar uvek grobar (izreče Dr vladan Batić ovu novu karakternu osobinu iliti dijagnozu). Levica se ukrupnjava, pa i vreme je da sav Titov otpad stane pod jednu zastavu. Biće ovo PETA KOMUNISTIČKA INTERNACIONALA! (Kao i sve do sada i ova je u startu propala) Ne čudi nikoga što je Toma sa mobilnog isključio rusku himnu, naredio mu Boris . Tri mu je uslova postavio. Prvi uslov je da UKLONI ŠEŠELJA kako zna i ume . Drugi da se odrekne Rusa i Ruske dume! a treći da SNIMI u mobilni „LILI MARLEN“ sobzirom da se Toma javno i jasno izjasnio za ulazak njegove NAZADNJAČKE STRAKE U ČETVRTI FAŠISTIČKI RAJH EVROPSKE UNIJE !. Ništa neobično za one koji znaju da je između fašizma i komunizma oduvek postojao znak jednakosti. Na jednoj strani Lubjanka na drugoj Goli otok. Ima li razlike između logora Gulag i logora Dahau? Gvantanamo ili Sheveningen. Prokleta Srbijo u "mrtvom moru" evo nudi ti se Domanovićev vođa u liku Tomislava Nikolića. A ni posle Tita Srbija nije sita , Srbija nije sita! Srbijo moja jadna tek ćeš sa Tomom i Vučićem skončati gladna!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.