Izvor: B92, 27.Okt.2009, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Sledećeg oktobra na vlasti

Beograd -- Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je, povodom stranačke slave, da će ta partija do sledeće Svete Petke biti na vlasti.

Srpska napredna stranka prvi put je od svog osnivanja napravila veliko slavlje povodom slave svoje partije. Gosti su, pored rukovodstva i visokih funkcionera partije, bili i njihovi birači, ali i novinari.

Sa željom za veliki napredak počela je proslava Svete Petke u Srpskoj naprednoj stranci. Čelni ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove, kako tvrde, najjače opozicione partije u zemlji kaže da su čestitke koje su stizale na njihovu adresu ne razlikuju mnogo od onih koje dobija kada kod kuće slavi.

"Uglavnom da nastavimo kao i do sada, da se nastavi ova uzlazna linija popularnosti SNS i da dođemo na vlast", rekao je lider naprednjaka Tomislav Nikolić.

Kao što se i očekivalo, slavilo se i nakon što su predstavnici stranke otišli da slave sa svojim zvanicama, te su novinari ostali da, pre povratka u svoje redakcije, probaju svinjsko pečenje i kolače.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: SNS će do sledeće slave biti na vlasti

Izvor: Blic, 27.Okt.2009

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je danas povodom stranačke slave da će ta partija do sledeće Svete Petke biti na vlasti....."Danas možemo reći da ovu veliku sveticu nismo obrukali i da su njene molitve stigle na pravo mesto", rekao je Nikolić u prostorijama stranke,...

Nastavak na Blic...

NIKOLIĆ: SNS NA VLASTI 2010.

Izvor: Kurir, 27.Okt.2009

BEOGRAD, 27. oktobar 2009. (FoNet) - Srpska napredna stranka obeležila je danas krsnu slavu - Svetu petku, a lider te partije Tomislav Nikolić je, u prigodnom obraćanju, izrazio nadu da će slavu sledeće godine proslaviti kao stranka koja vlada Srbijom. On je rekao da je SNS za godinu dana uradila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.