Nikolić: Saradnja i sa manjinama

Izvor: B92, 24.Apr.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Saradnja i sa manjinama

Sombor -- Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić izjavio je da je moguća saradnja te stranke sa strankama manjina, ali i nekim strankama bivšeg DOS-a.

"Kad god se čovek opameti, nije loše, i prihvatićemo i one koji kažu da Kosovo i Metohiju nikada neće dati i koji kažu ono što radikali uvek govore, a to je da Evropska unija zvuči primamljivo, ali samo ako nam ne otima Kosovo i Metohiju", kazao je Nikolić na predizbornom skupu u Somboru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
On je kazao da sve dok postoji i jedan radikal, Albanci "neće imati državu koju bi oteli od Srba na Kosovu i Metohiji".

"Evropska unija je bogata i moćna, ali hoće robove, ali naša deca nikad neće biti robovi, ako se pitamo mi srpski radikali. Evropskoj uniji poručujemo da se naša vrata otvaraju kad se pokuca ili pozvoni, nogom se naša srpska vrata ne otvaraju", poručio je Nikolić.

Na preizbornom mitingu u Somboru predstavljeni su i kandidati za republičke i pokrajinske poslanike iz Zapadnobačkog okruga.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.