Izvor: B92, 10.Maj.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Ne bih mogao protiv izručenja

Beograd -- Predsednički kandidat Tomislav Nikolić kaže da je protiv izručenja, ali da kao predsednik ne bi mogao da ih spreči.

Nikolić je rekao da, ako postane predsednik Srbije, neće nikoga bezuslovno slušati, pa ni SAD, ali da na tom mestu ne bi mogao da spreči izručenja . "Protiv sam izručivanja naših građana Haškom tribunalu, ali ja to ne bih mogao da sprečim ni da sam izabran u novembru, a ne bih mogao ni danas", rekao je on.

Nikolić za svog najozbiljnijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rivala na predstojećim izborima smatra kandidata vladajuće koalicije Dragana Maršićanina. "Vojislav Koštunica i njegovi ne bi smeli da se upuste u izbore u kojima njihov kandidat ne bi ušao u drugi krug jer bi u tom slučaju vlast morala odmah da padne, bez obzira na to ko će biti izabran za predsednika", rekao je Nikolić u intervjuu za "Večernje novosti".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.