Nikad  gore

Izvor: Kurir, 10.Nov.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikad gore

BEOGRAD - Odnosi Srbije i Hrvatske nalaze se na najnižim granama još od dana ratnih sukoba devedesetih. Tome u prilog idu i izjave zvaničnika dve države date u poslednjih par dana. Najpre je predsednik Hrvatske Stjepan Mesić rekao da odnosi stagniraju i da pred tim ne treba zatvarati oči. Kako je istakao, između Zagreba i Beograda "održavaju se rutinski kontakti", a razgovora o međusobnim odnosima i situaciji u regionu gotovo da nema.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesić upozorava na stagnaciju u odnosima Hrvatske i Srbije

Izvor: Southeast European Times, 09.Nov.2008, 23:37

09/11/2008..ZAGREB, Hrvatska -- Odnosi između Hrvatske i Srbije trenutno stagniraju, upozorio je u subotu (8. novembar) u Zagrebu predsednik Stipe Mesić. "Ne mogu poreći da su kanali komunikacije još uvek otvoreni, ali su prazni", rekao je Mesić novinarima na godišnjem sastanku Igmanske inicijative,...

Nastavak na Southeast European Times...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.