Nije lepo lagati VIDEO

Izvor: B92, 03.Jul.2023, 10:13

"Nije lepo lagati" VIDEO

Tokom emisije "Utisak nedelje", uključila se jedna od gledateljki i svojim izjavama na račun Miroslava Aleksića i Radomira Lazovića, pišu "Novosti".

Kako navodi ovaj medij, ona je napravila pravu pometnju.

"Vaši gosti večeras kažu da njihov zahtev nije da Vučić ode a svi smo bili svedoci da su nosili njegovu obešenu lutku! Šta je cilj njihovih blokada autoputeva, sad je toplo vreme, narod je nervozan...a cilj je šta? Hoće li koristiti obilaznice i puteve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje je Vučić izgradio? Nije lepo lagati, Olja, pa zato neka Aleksić objasni svoju laž oko Vučićevog "neodlaska" u Ribnikar! A Lazović da objasni zašto bi, kako kaže, očistio SNS sa političke scene a jedina greška SNS-a je ta što je spustio cenzus na 3% i dozvolio da takvi kao on uđu u Skupštinu", rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.