Nije izvršen napad na kolonu Zelenskog u Odesi — Medvedev

Izvor: Vostok.rs, 07.Mar.2024, 21:29

Nije izvršen napad na kolonu Zelenskog u Odesi — Medvedev

Niko nije planirao da izvrši napad na kolonu ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog u Odesi, izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.
„Ovde je sve očigledno svima. I da nije bilo napada na kolonu u Odesi, i štaviše da je meta postavljena, ruske snage bi je pogodile“, napisao je Medvedev u svom Telegramu. kanal, komentarišući eksploziju koja se dogodila 6. marta u Odesi u neposrednoj blizini kolone Zelenskog i njegovog gosta, grčkog premijera Kirijakosa Micotakisa. Ali ipak je nekako šteta“, izjavio je zvaničnik. „Šteta što je ona (raketa) precizno lansirana na unapred planiranom mestu“, dodao je on. Medvedev je svoju objavu zaključio latinskom poslovicom: „Nullum malum sine aliquo bono“ (Nema zla bez dobra) Izvor: TASS (F)

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Medvedev: Nismo ciljali povorku sa Zelenskim. Da jesmo, pogodili bismo

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Mar.2024

Dmitrij Medvedev, bivši predsjednik Rusije i zamjenik šefa ruskog Savjeta bezbjednosti i bliski saradnik Vladimira Putina, kaže da niko nije planirao izvesti napad na povorku automobila ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog u Odesi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.