Izvor: B92, 31.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije dogovoren ulazak Liste u vladu

Novi Pazar -- Srbije Velimir Ilić izjavio je da ulazak poslanika Esada Džudževića i Bajrama Omeragića u Vladu Srbije nije dogovoren.

Omeragić i Džudžević napustili su poslanički klub Demokratske stranke, na čijoj su listi izabrani. Ilić je, posle razgovora sa predsednikom opštine Novi Pazar Sulejmanom Ugljaninom, na pitanje novinara da li je ulazak Esada Džudževića i Bajrama Omeragića u Vladu Srbije dogovoren, odgovorio odrečno.

Ministar za kapitalne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << investicije je, medjutim, kazao da bi Sandžak trebalo da ima svoje predstavnike u vladi, i dodao da vlada "odavno" saradjuje sa koalicijom "Lista za Sandžak" kao i da će se dve strane lako dogovoriti, ukoliko to "Lista za Sandžak" Sulejmana Ugljanina želi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.