Izvor: B92, 02.Jun.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nije bilo dogovora oko M.Marković"

Beograd -- Portparol DSS odbacio je tvrdnje da je poternica protiv Mirjane Marković povučena nakon dogovora Vlade Srbije sa SPS-om.

Andreja Mladenović je za Televiziju Studio B rekao da je povlačenje poternice "stvar suda", a da Demokratska stranka Srbije nikada "nije i neće" vršiti pritisak na pravosuđe. "Nema govora o bilo kakvim dogovaranjima oko toga. To je stvar suda, a sada se pretvara u političko pitanje...Sada neki optužuju DSS zbog toga, a to je glupost", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je portparol DSS.

Prema njegovim rečima, treba pitati bivše vlasti kako je Mirjani Marković, supruzi bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije, dozvoljeno da izađe iz zemlje 2003.

Podsetimo, Okružni sud u Beogradu i MUP Srbije povukli su poternicu za Mirjanom Marković, suprugom bivšeg predsednika SRJ. Saopšteno je da je to učinjeno pošto su njeni branioci garantovali da će se pojaviti na sudjenju za nezakonito dodeljivanje državnih stanova. Policija je takođe tražila Mirjanu Marković zbog informativnog razgovora u vezi sa ubistvom Ivana Stambolića.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.