Izvor: Danas, 28.Nov.2022, 11:27

Netanjahu sklopio koalicioni sporazum sa ekstremističkim, homofobičnim političarom

Mandatar za sastav nove vlade Izraela Benjamin Netanjahu sklopio je koalicioni sporazum sa poslanikom ultradesničarem, seksistom, poznatom po stavovima protiv LGBTQ zajednice i Arapa Avijem Maozom, vođom partije Noam, javljaju danas izraelski mediji.  

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Netanijahu + ultradesničar

Izvor: B92, 28.Nov.2022

Mandatar za sastav nove vlade Izraela Benjamin Netanijahu sklopio je koalicioni sporazum sa ultradesničarem...Reč je o vođi partije Noam Aviju Maozu, seksisti, poznatom po stavovima protiv LGBTQ zajednice i Arapa...Maoz će na osnovu sinoć potpisanog sporazuma biti zamenik ministra zadužen za upravu...

Nastavak na B92...

Netanjahu potpisao koalicioni sporazum sa partijom Noam

Izvor: Danas, 28.Nov.2022

Benjamin Netanjahu potpisao je danas koalicioni sporazum sa partijom Noam, koja je poznata po homofobičnim i ultranacionalističkim stavovima, a njen predsednik Avi Maoz će, u skladu sa sporazumom, biti zamenik ministra i rukovodiće organom za "Jevrejski identitet", objavio je BBC.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.