Nerešeno pitanje vodosnadbevanja u selu Ljube

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2019, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nerešeno pitanje vodosnadbevanja u selu Ljube

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vuk Radojević posetio je mesnu zajednicu Ljuba. U razgovoru sa meštanima Ljube došlo se do zaključka da je najveći problem ovog sela nerešeno pitanje vodosnadbevanja.

Krajem prošle godine projekat izgradnje bunara za sela Bikić Dol i Privina Glava je realizovan u planiranom roku na području Opštine Šid. Voda je na česme potekla u nekoliko domaćinstava.

Po primeru Privine glave i Bikić dola >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << voda bi mogla da poteče već tokom ove godine u Ljubi. Sekretar Radojević u razgovoru sa meštanima tokom radne posete istakao je da je sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo zajedno sa lokalnom samoupravom, u prethodne dve godine uspeo da reši pitanje vodosnadbevanja u tri naseljena mesta na teritoriji opštine Šid i to u: Sotu, Bikić Dolu i Privinoj Glavi. To bi moglo da usledi i u Ljubi zajedničkim zalaganjem opštine i sekretarijata u ovoj godini.

Plan za izgradnju vodovodne mreže, postoji i za Molovin koji pored ljube nema rešeno pitanje vodosnabdevanja. Realizacija ovih planova podrazumeva da bi sva naseljenja mesta u šidskoj opštini imlala pijaću vodu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.