Neprijatelj mora da se suoči sa realnošću da bi mirovni pregovori počeli — Medvedev

Izvor: Vostok.rs, 05.Okt.2023, 23:00

Neprijatelj mora da se suoči sa realnošću da bi mirovni pregovori počeli — Medvedev

 
Rusija nikada nije odbacila mirovne pregovore, ali uslov za njihov početak je vrlo jednostavan – potrebno je priznati realnost, izjavio zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.
„Ne trebaju nam ovakvi pregovori [koje Zapad želi]. Oni su jednostavno štetni. Naročito Rusija nikada nije odbacila pregovore kao instrument, naš predsednik je to više puta rekao. A [početna] tačka ovde je jednostavna – neophodno je da se suoče sa realnoćšu realnost“, izjavio je političar.     Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu.
Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti
Izvor: TASS (ž)

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Medvedev će biti na čelu nove komisije Saveta bezbednosti za borbu protiv pretnji po biobezbednost

Izvor: Vostok.rs, 06.Okt.2023, 17:41

 . Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je ukaz o stvaranju međuresorske komisije Saveta bezbednosti Rusije koja će biti odgovorna za suprotstavljanje savremenim pretnjama po biološku bezbednost. Nju će predvoditi zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.. Istim dekretom...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.