Nemojte da širite dezinformacije! Stefanović demantovao sve glasine koje su zabrinule građane Srbije!

Izvor: BKTV News, 04.Mar.2018, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nemojte da širite dezinformacije!" Stefanović demantovao sve glasine koje su zabrinule građane Srbije!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović demantovao je večeras glasine o pojačanim merama bezbednosti u Beogradu zbog izbora u srpskoj prestonici.

On je na svom tviter pofilu napisao da je u Beogradu pojačano prisustvo bezbednosnih snaga zbog košarkaške utakmice Partizan - Budućnost.

Појачане мере безбедности у Београду предузете су вечерас због кошаркашке утакмице Партизан-Будућност. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Молим да се не шире дезинформације.

"Molim da se ne šire dezinformacije", dodao je Stefanović.

Naime, na društvenim mrežama su se pojavile (dez)informacije da je srpska policija večeras u pripravnosti zbog eventualnih nereda do kojih bi moglo da dođe zbog proglašenju pobednika na beogradskim izborima.

Beograđani danas biraju svog 74. gradonačelnika. Za gradske izbore prijavljene su 24 izborne liste, što je jedna više nego na izborima 2014. godine. Na BKTVNews pratite dešavanja iz minuta u minut.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Stefanović: Policija na ulicama zbog Partizanove utakmice

Izvor: B92, 04.Mar.2018

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović demantovao je spekulacije o razlozima pojačanih mera bezbednosti u Beogradu. Košarkaška utakmica između beogradskog i podgoričkog tima odigrana je u hali "Aleksandar Nikolić".

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.