Izvor: B92, 07.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Neki izbori možda i 2007."

Beograd -- Portparol Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović kaže da bi "neki izbori" mogli biti održani do kraja godine.

Mladenović je za novosadski Dnevnik rekao da razgovori na temu izbora u vladajućoj koaliciji tek slede, i to po usvajanju zakona neophodnih za raspisivanje izbora. "Ako se svi potrude kod usvajanja zakona, od ministarstava do parlamenta, moguće je čak neke izbore održati i do kraja godine", kaže Mladenović.

On je dodao da je rano za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priču o tome da li će sve stranke vladajuće koalicije podržati kandidaturu lidera Demokratske stranke i predsednika Srbije Borisa Tadića za još jedan mandat predsednika države. "Dok zakoni ne budu doneti i izbori ne budu raspisani, to ne bi bilo ni smisleno, ni politički opravdano", kaže Mladenović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.