Pet stranaka dostavilo Agenciji izveštaje o troškovima

Izvor: Blic, 22.Mar.2010, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet stranaka dostavilo Agenciji izveštaje o troškovima

Pet od devet političkih stranaka i koalicija koje su učestovale na lokalnim izborima za Skupštinu opštine Negotin podnelo je do danas finansijske izveštaje o prihodima i troškovima tokom predizborne kampanje.

Agenciji za borbu protiv korupcije koja je nadležna za kontrolu finansiranja političkih stranaka i predizbornih kampanja, izveštaje o prikupljenim i utrošenim sredstvima do danas dostavila je koalicija Demokratske stranke i Srpskog pokreta obnove, koalicija SPS-JS-PUPS, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srpska napredna stranka, Srpska radikalna stranka i Socijaldemokratska partija.

Rok od 10 dana od završetka izbora za predaju finansijskih izveštaja istekao je pre prošle nedelje, ali je krajnji rok do sledeće srede, zbog izveštaja koji su poslati poštom.

Finansijske izveštaje Agenciji za borbu protiv korupcije još nisu dostavili Liberalno-demokratska partija, G17 plus, Demokratska stranka Srbije i Vlaška demokratska stranka, rečeno je agenciji Beta u Agenciji.

Na izborima održanim 7. marta najviše glasova osvojila je lista DS-SPO, a cenzus nisu prešli SRS i DSS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čeka se troškovnik još četiri stranke

Izvor: Danas, 22.Mar.2010

Pet od devet političkih stranaka i koalicija koje su učestvovale na lokalnim izborima za Skupštinu opštine Negotin podnelo je finansijske izveštaje o prihodima i troškovima tokom predizborne kampanje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.