Nećemo na komemoraciju u Vukovar

Izvor: NaDlanu.com, 17.Nov.2012, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećemo na komemoraciju u Vukovar

NOVI SAD, 17. novembra 2012. (Beta) - Predsednik Srpskog narodnog veća (SNV) iz Zagreba Milorad Pupovac izjavio je da delegacija te organizacije Srba u Hrvatskoj neće u nedelju učestvovati na komemoraciji povodom Dana sećanja u Vukovaru.

NOVI SAD, 17. novembra 2012. (Beta) - Predsednik Srpskog narodnog veća (SNV) iz Zagreba Milorad Pupovac izjavio je da delegacija te organizacije Srba u Hrvatskoj neće u nedelju učestvovati na komemoraciji povodom Dana sećanja u Vukovaru."U ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << okolnostima, nažalost, za druge korake ne postoje pretpostavke", rekao je Pupovac u intervjuu koji novosadski Dnevnik objavljuje u sutrašnjem broju.On je naveo da su SNV i Zajedničko veće opština održali 13. novembra komemorativnu sednicu za sve žrtve Vukovara, kao i za sve stradale u tom ratu.Tom prilikom je usvojena i Izjava sećanja, u kojoj je rečeno da svi zločini koji su ostali nekažnjeni, bez obzira na nacionalnu pripadnost žrtava, trebaju biti sankcionisani nepristrasno i pravedno, a sve žrtve moraju biti priznate, kazao je Pupovac.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.