Izvor: B92, 11.Sep.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne postoji kriza vlade i institucija"

Kragujevac -- Potpredsednik Vlade Srbije i jedan od potpredsednika Demokratske stranke Čedomir Jovanović izjavio je da "ne postoji kriza Vlade i institucija", dodajući da su političke prilike danas ekstremnije nego pre mesec dana. Jovanović je u intervjuu "Nezavisnoj Svetlosti" ocenio da je logično što su političke prilike ekstremnije nego pre mesec dana, jer smo društvo u tranziciji, ali je dodao da nije dobro što te krize generišu ljudi koji su učestvovali u kreiranju polotičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koncepta koji se danas realizuje, a koji su oni u međuvremenu napustili.

Jovanović je negirao informacije o postojanju više struja u Demokratskoj stranci, ocenjujući da "bulevarska štampa pokušava da destrukcijom devalvira našu poziciju i ospori pojedince unutar stranke'. Jovanović je ocenio da ne veruje da će biti nekih ozbiljnijih socijalnih protesta tokom jesen i naglasio da je suština sindikalne borbe u rešavanju problema nezaposlenosti kroz saradnju sa Vladom, a ne u zloupotrebi pojedinih teških okolnosti, koje se ne mogu rešavati putem konflikata.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.