Ne možemo da držimo distancu na sceni

Izvor: Danas, 27.Jun.2020, 14:56

Ne možemo da držimo distancu na sceni

Prvakinja pozorišta na Terazijama Jelena Jovičić čije su reči "da glumce guraju kao topovsko meso da igraju na Tašu", uprkos tome što su balerine te kuće bile u kontaktu sa teniserima, učesnicima "Adria tura" kod kojih je potvrđen kovid 19, učestvovala je kao i njene kolege i koleginice na otvaranju Beogradske letnje scene u sredu uveče na Tašmajdanu čiji je program počeo mjuziklom "Mama mia".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

POČELO TEATARSKO LETO U BEOGRADU Mjuziklom "Mama Mia" otvorena letnja scena na Tašu

Izvor: Blic, 27.Jun.2020

Toplo veče 25. juna. Gotovo sat vremena pre početka publika je počela da pristiže i da se smešta u široki, središnji deo partera (sa stolicama na rasklapanje) i na tribine Tašmajdana, nove beogradske teatarske scene koja je zaživela zahvaljujući Covidu 19, zbog kojeg su od početka marta pozorišta...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.