Navodi Malovićeve biće provereni

Izvor: BKTV News, 06.Feb.2014, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navodi Malovićeve biće provereni

Specijalni tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević rekao je da će Tužilaštvo proveriti sve navode koji se odnose na eventualne izvršioce krivičnih dela, bez obzira ko su nosioci kriminalnih aktivnosti.
Tužilac je ovo izjavio komentarišući izjavu bivše ministarke pravde Snežane Malović, koja je odlazeći iz Demokratske stranke, između ostalog rekla da smatra da DS trenutno vode ljudi koji nisu, niti podržavaju borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i koji su je naprotiv „osujećivali svojim kontaktima i poslovnom saradnjom sa licima protiv kojih smo se borili, što i dalje čine“.
“Proverićemo sve te navode koji se odnose na eventualne izvršioce krivičnih dela – kao i uvek kada je bilo javnih navoda da se neka lica dovode u vezu sa krivičnim delima iz naše nadležnosti proveravali smo takve navode i nakon toga donosili odluku da li ima osnova za eventualno pokretanja krivičnih postupaka iz naše nadležnosti ili nadležnosti iz nekog drugog tužilaštva”, rekao je tužilac Radisavljević.
On je naveo da ne može da daje izjave koje se odnose na pripadnike bilo koje političke organizacije, ali da govori generalno da je Tužilaštvo po zakonu dužno da proveri navode koji se odnose na eventualno izvršenje krivičnih dela bez obzira ko su nosioci kriminalnih aktivnosti.
“Naša obaveza je da jednako tretiramo svaku takvu situaciju. Proveravamo sve navode, a kada imamo konkretne podatke i dokaze pokrećemo postupke”, rekao je Radisavljević.
izvor: tanjug.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.