Izvor: Danas, 27.Jun.2023, 07:08

„Nastoji da kupi vreme iz dva razloga“: Sagovornici Danasa o odlaganju formiranja Vučićevog Pokreta za državu

Gromoglasno i mesecima najavljivano osnivanje Narodnog pokreta za državu, na Vidovdan, dan kad se, kako Aleksandar Vučić voli da kaže "sve bolje vidi", odložen je za septembar. Na ovo odlaganje i prolongiranje same formalizacije tog projekta uticale su verovatno dve stvari. Prva je da još nije do kraja definisan i dogovoren ulazak i formalni status SPS-a unutar te priče o novom "pokretu", a drugi razlog što Vučić nije siguran želi li stvarno izbore i na kojim nivoima.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vučić o novom pokretu: "Moj posao je da budem predsednik Srbije, a tek onda..."

Izvor: B92, 27.Jun.2023

Valjevo -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas u Valjevu i o novom pokretu čije osnivanje je najavio...On je rekao da je ispratio da su pojedini mediji zaključili kako od toga nema ništa, ali kako kaže, trenutna situacija na KiM diktirala je dinamiku svih ostalih aktivnosti, pa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.