Izvor: B92, 29.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljeno suđenje za stanove

Beograd -- Nastavljeno suđenje grupi funkcionera bivšeg režima koji se terete za nezakonitu dodelu stanova DIPOS-a.

Suđenje je nastavljeno danas, u Okružnom sudu u Beogradu. Svedočeći pred sudom, nekadašnja pravnica u Ministarstvu inostranih poslova Ljiljana Čavić izjavila je da je njena uloga bila da daje mišljenje o tome da li su neki stanovi podobni za izdavanje diplomatama.

Povodom stana koji je dat sinu Bratislave Morine, komesarke za izbeglice, Kohanu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Morini, ona je rekla da nije napisala rešenje da njemu bude dodeljen stan.

Za nezakonitu dodelu stanova DIPOS-a optuženi su bivši funkcioneri režima Slobodana Miloševića Mihalj Kertes, Bratislava Morina, Danilo Pantović, Branislav Ivković, Živka Knežević i Miloš Lončar.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.