Izvor: S media, 29.Jan.2013, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena sednica u Skupštini Srbije, na početku poslanička pitanja

Skupština Srbije nastavila je danas sednicu, a na početku rada poslanici koriste vreme za postavljanje pitanja.

Parlament potom treba da počne raspravu o amandmanima na izmene Zakona o zaštiti vazduha koje treba da omoguće usvajanje nacionalne strategije o zaštiti vazduha do početka 2015. godine.

Ta strategija je, prema rečima predlagača, trebalo da bude doneta prošle godine, a razlog kašnjenja je usaglašavanje strateških dokumenata iz drugih sektora, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pre svega energetike i saobraćaja, jer sadrže cijleve koji nisu mogli da budu ispunjeni u predvidjenom roku.

Na dnevnom redu sednice je i rasprava o amandmanima na dopunu Zakona o platama u državnim organima i javnim službama, kao i na izmene zakona o trgovini i o žigovima.

(Beta)

(Foto: Beta\Nenad Petrović/DS)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslanici raspravljaju o platama državnih činovnika

Izvor: Kurir, 29.Jan.2013

Na dnevnom redu i izmene zakona o zaštiti vazduha, amandmani na predloge zakona o trgovini i žigovima..BEOGRAD - Poslanici republičkog parlamenta “pretresaće” i danas amandmane na nekoliko zakonskih predloga, među kojima su izmenama zakona o zaštiti vazduha, o platama u državnim organima i...

Nastavak na Kurir...

Pred poslanicima i danas amandmani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2013

BEOGRAD -..Skupština Srbije nastavila je danas sednicu, a na početku rada poslanici koriste vreme za postavljanje pitanja...Poslanici republičkog parlamenta "pretresaće" i danas amandmane na nekoliko zakonskih predloga, među kojima su izmenama zakona o zaštiti vazduha, o platama u državnim organima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.