Nastavljena sednica, na početku poslanička pitanja

Izvor: S media, 10.Maj.2011, 02:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena sednica, na početku poslanička pitanja

Postavljanjem poslaničkih pitanja Skupština Srbije je danas nastavila sednicu započetu 5. maja.

Potom treba da počne rasprava o predloženim zakonima o privrednim društvima, i o sporazumnom finansijskom restrukturiranju privrednih društava.

Na dnevnom redu su i predlozi zakona o zaštiti korisnika finansijskih usluga i o kontroli predmeta od dragocenih materijala, kao i izmene Zakona o duvanu.

Skupština Srbije: Usvojeno 19 zakona

Notar - >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nova profesija u srpskom pravosuđu

Đukić Dejanović: Rasprava o finansiranju stranaka u maju

Poslanici treba da razmotre i izmene Zakona o izboru poslanika i izmene Zakona o ličnoj karti.

Skupština treba da izbere člana Saveta guvernera Narodne banke Srbije, članove Nacionalnog saveta za kulturu i Nacionalnog prosvetnog saveta i člana Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje i da odluči o prestanku funkcije članu Komisije za hartije od vrednosti Dejanu Maliniću, koji je podneo ostavku na tu funkciju.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.