Nastavljena rasprava o amandmanima na Predlog zakona o stanovanju i održavanju zgrada

Izvor: BKTV News, 21.Dec.2016, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena rasprava o amandmanima na Predlog zakona o stanovanju i održavanju zgrada

Skupština Srbije nastavila je danas raspravu o amandmanima na Predlog zakona o stanovanju i održavanju zgrada.

Poslanici su juče razmotrili 165 amandmana na taj zakonski predlog na koji je podneto ukupno 460 amandmana. Skupština treba da razmotri i amandmane na Predlog zakona o transportu opasne robe, kao i amandmane na izmene zakona o komunalnim delatnostima i o javno-privatnom partnerstvu i koncesijama.

Juče je razmotreno oko 60 amandman na Predlog zakona o upravljanju >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << aerodromima. Na tih pet zakonskih predloga podneto je ukupno 913 amandmana, od kojih je vlada prihvatila 89.

Najviše amandmana podneto je na Predlog zakona o stanovanju i održavanju zgrada, 460 amandmana, od kojih je 199 podnela Demokratska stranka, a kojima se traži “brisanje članova” zakona.

Na taj Predlog zakona prihvaćeno je 36 amandmana, od kojih su 29 podneli poslanici opozicije.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.