Izvor: B92, 01.Nov.2008, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak sednice u ponedeljak

Beograd -- Skupština Srbije završila je rad desetak minuta posle ponoći, a nastavak rasprave o amandmanima na rebalans budžeta za 2008. godinu zakazan je za ponedeljak.

Poslanici su do sada razmotrili 50 amandmana od ukupno 84. Sinoć tokom rasprave predstavnici vladajuće koalicije najavili su da će podržati dva amandmana.

Biće podržan amandman poslanika Nove Srbije koji se odnosi na finansiranje sportskih terena za lica sa posebnim potrebama, kao i amandman >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Milice Radović iz Demokratske stranke Srbije kojim se zahteva izbacivanje troškova putovanja za apelacione sudove koji još nisu ni formirani.

Poslanici opozicije tokom jučerašnje rasprave tražili su da se umanje sredstva predviđena rebalansom budžeta za kabinete četiri potpredsednika vlade za šta je namenjeno oko 150 miliona dinara.

Predloženim rebalansom budžeta za 2008. godinu predviđeno je povećanje deficita sa 40,9 na 45,8 milijardi dinara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Budžet u senci povrede poslovnika

Izvor: RTS, 31.Okt.2008, 23:37

Skupština Srbije završila je rad posle ponoći, a nastavak sednice na kojoj će poslanici raspravljati o preostalim amandmanima na Predlog zakona o budžetu zakazan je za ponedeljak, 3. novembar, u 10 sati. .Poslanici su u toku rada završili raspravu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.