Izvor: B92, 27.Jul.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak sednice 4. avgusta?

Beograd -- Predsednica Skupštine Slavica Đukić-Dejanović izjavila da bi nastavak vanredne sednice mogao da bude zakazan za 4. avgust.

Dejanovićeva je agenciji Tanjug izjavila da bi tačan datum nastavka sednice trebalo da bude poznat sutra, posle konsultacija koje će obaviti sa šefovima poslaničkih grupa.

"Ako sutra ne bude postignut dogovor, konsultacije će biti nastavljene, jer svako odlaganje sednice na kojoj su tako važna pitanja kao što su Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju, gasni sporazum i rasprava o Kosovu predstavlja poigravanje sa građanima", rekla je ona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počele konsultacije

Izvor: RTV Pink, 28.Jul.2008, 08:37

Dogovori o nastavku sednice . . . Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović započela je oko 13 sati konsultacije sa šefovima poslaničkih grupa o nastavku prekinute vanredne sednice parlamenta. .

Nastavak na RTV Pink...

O nastavku skupštine - posle mitinga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2008

BEOGRAD - Na današnjim konsultacijama šefova poslaničkih grupa sa predsednicom parlamenta nije postignut dogovor o nastavku prekinute sednice pa će biti održan još jedan sastanak na kome bi trebalo da se dogovor postigne, izjavila je šef poslaničke grupe "Za evropsku Srbiju" Nada Kolundžija,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.