Nastavak razgovora DS i LDP

Izvor: Studio B, 27.Okt.2013, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak razgovora DS i LDP

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Djilas izjavio je da će razgovori sa Liberalno demokratskom partijom (LDP) o zajedničkom delovanju biti nastavljeni u ponedeljak.

Djilas je, gostujući u emisiji "Stav Srbije" na televiziji Prva, rekao da DS može da saradjuje sa "pravim opozicionim partijama".

"Siguran sam da možemo da ostvarimo saradnju na tome da se borimo protiv političkih progona i protiv korišćenja medija za napade na opozicione lidere", kazao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << predsednik DS.

On nije želeo da komentariše susret lidera LDP Čedomira Jovanovića sa predsednikom Srpske napredne stranke (SNS) i potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem.

"Ja ne želim da komentarišem da li LDP ima slične stavove sa SNS i po kojim temama. Jedna stvar je ako imate isti stav o promeni Ustava, a druga ako imate isti stav o ekonomskim temama", rekao je Djilas.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đilas: Nastavak razgovora DS i LDP

Izvor: Studio B, 27.Okt.2013

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Đilas izjavio je da će razgovori sa Liberalno demokratskom partijom (LDP) o zajedničkom delovanju biti nastavljeni u ponedeljak. ..Đilas je, gostujući u emisiji "Stav Srbije" na televiziji Prva, rekao da DS može da sarađuje sa "pravim opozicionim partijama". .."Siguran...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.