Nastavak o setu pravosudnih zakona

Izvor: Studio B, 06.Nov.2013, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak o setu pravosudnih zakona

Skupština Srbije nastavila je načelnu raspravu o setu pravosudnih zakona, medju kojima je i predlog nove mreže sudova koja predvidja da se broj osnovnih sudova u Srbiji sa 34 poveća na 66.

Poslanici su nastavili raspravu o Predlogu zakona o sedištima i područjima sudova i javnih tužilaštava, kao i o izmenama zakona o uredjenju sudova, o sudijama i o javnom tužilaštvu.

Na dnevnom redu je 40 tačaka, sednica je prekinuta, kako bi parlament na novoj sednici razmotrio >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Predlog odluke o utvrdjivanju sastava parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje, čiji je zadatak praćenje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa EU.

Taj sporazum Srbije i EU je stupio na snagu 1. septembra ove godine.

 

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.