Napredna stranka kolektivno uskočila u SDP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2009, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredna stranka kolektivno "uskočila" u SDP

BEOGRAD - Napredna stranka, koja je registrovana 1991. godine i čiji je predsednik dr Branislav Pavlović, kolektivno je danas pristupila Socijaldemokratskoj partiji Srbije.

Tokom razgovora o kolektivnom pristupanju Napredne stranke Socijaldemokratskoj partiji Srbije, lideri stranaka Branislav Pavlović i Rasim Ljajić dogovorili su se da Napredna stranka dobije određen broj mesta u Glavnom odboru SDP Srbije, koji će biti izabran na stranačkom Kongresu 12. decembra, navodi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u saopštenju.

Napredna stranka je nakon registrovanja 1991. godine imala oko 11.000 članova.

Socijaldemokratska partija Srbije pregovara i sa drugim političkim strankama u Srbiji o njihovom kolektivnom pristupanju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napredna stranka pristupila SDPS

Izvor: Blic, 20.Okt.2009

Socijaldemokratskoj partiji Srbije (SDPS) pristupila je Napredna stranka, koja je registrovana 1991.godine i čiji je predsednik Branislav Pavlović, saopštila je danas SDPS...Precizirano je da su se lideri te dve stranke, Pavlović i Rasim Ljajić dogovorili da Napredna stranka dobije određen broj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.