Izvor: B92, 11.Jul.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak u pregovorima strajkaca i poslovodstva

Beograd -- Predsednik sindikata Zeleznicara Srbije Vukasin Cvetkovic ocenio je u cetvrtak da je doslo do "pozitivnog pomaka" u pregovorima sa poslovodstvom Zeleznicko-transportnog preduzeca "Beograd" o otklanjanju razloga za strajk.

"Vodimo vrlo intenzivne pregovore, priblizili smo stavove i resenje je vrlo blizu, a postoje i indicije da ce taj dogovor prihvatiti i Vlada Srbije", rekao je on agenciji Beta u telefonskom razgovoru. Cvetkovic je precizirao da je od predstavnika poslovodstva dobio naznake da bi i Vlada Srbije u cetvrtak mogla potvrditi dogovor Sstrajkackog odbora i poslovodstva ZTP-a.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.