Napadnuti studenti na Filozofskom fakultetu

Izvor: NaDlanu.com, 07.Dec.2011, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnuti studenti na Filozofskom fakultetu

BEOGRAD, 7. decembra 2011. (Beta) - Plenum studenata beogradskog Filozofskog fakulteta saopštio je u sredu da su tri osobe napale studente koji protestuju u zgradi tog fakuleta, a da je jedan od napadača pretio nožem.

BEOGRAD, 7. decembra 2011. (Beta) - Plenum studenata beogradskog Filozofskog fakulteta saopštio je u sredu da su tri osobe napale studente koji protestuju u zgradi tog fakuleta, a da je jedan od napadača pretio nožem.Studenti protestuju dva meseca, zahtevajući niže >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << školarine.U saopštenju Plenuma piše da su trojica, kako su naveli, neonacista u utorak uveče u 21 sat upala u zgradu Filozofskog fakulteta gde su u blokiranoj učionici 101 napali studentkinje i studente u protestu."Jedan od napadača je odmah po ulasku u učionicu izvadio nož i pretio prisutnima", navodi se u saopštenju i dodaje da je potom krenuo da napadne jednog studenta koji se odbranio tako što je zgrabio kompjuterski monitor kojim je blokirao ubod.U saopštenju se dodaje su nakon toga napadači istrčali iz učionice i zgrade fakulteta, bežeći ka Vasinoj ulici.Kako se navodi, to je četvrti napad na studente i do sada su u napadima korišćeni noževi, pajser, bokser, suzavci i kamenice.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.