Napadnuti aktivisti u Subotici

Izvor: B92, 01.Maj.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnuti aktivisti u Subotici

Subotica -- Predstavnik pokreta "Evropa nema alternativu" Nemanja Stamenčić izjavio je FoNetu da je nekoliko pripadnika DSS-a u Subotici napalo aktiviste tog pokreta.

Stamenčić je rekao da se napad dogodio po završetku akcije pokreta "Evropa nema alternativu", koji je u Subotici počeo kampanju "Srbija ne sme da stane". Aktivisti su građanima delili propagandi materijal kojim su ih pozivalu da izađu na izbore 11. maja, izjavio je Stamenčić.

Prema njegovim rečima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok su aktivisti tog pokreta ulazili u autobus zbog odlaska na Palić, napalo ih je pet do šest osoba u majicama sa natpisom "Kosovo je Srbija" i sa kačketima DSS-a.

"Nekoliko naših aktivista su udarili, utrčali su u autobus, razbili inventar, psovali majku šiptarsku i ustašku i pretili da će da nas pokolju", izjavio je Stamenčić.

Dok je prethodno deljen materijal građanima na ulici, prema rečima Stamenčića, nije bilo incidenata.

Stamenčić je izjavio da je slučaj prijavljen policiji.

"Niko od aktivista nije teže povređen. Neki su dobili šamare i pesnice, ali niko nije teže povređen", rekao je Stamenčić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Napad na aktiviste pokreta "Evropa nema alternativu"

Izvor: Press, 01.Maj.2008

Predstavnik pokreta "Evropa nema alternativu" Nemanja Stamenčić izjavio je FoNetu da je nekoliko pripadnika Demokratske stranke Srbije (DSS) danas u Subotici napalo aktiviste tog pokreta..

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.