Izvor: B92, 23.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad u Klokotu

Kosovska Mitrovica -- Na prodavnicu Bore Spasića u selu Klokot na Kosovu u kojoj se nalazilo desetak ljudi pucano iz vatrenog oružja, nije bilo povređenih.

Incident se dogodio sinoć oko 22.30, a tri metka su pogodila objekat iz neposredne blizine. Prema izjavama meštana na prodavnicu je pucano iz automobila marke "golf" sive metalik boje, koji je dolazio iz pravca Kosovske Vitine.

Portparol Kosovske policijske službe Veton Eljšani potvrdio je da se incident dogodio, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali nije moga da precizira detalje u vezi sa njim.

"Bili smo unutra i čuli tri pucnja, onda smo izašli napolje i zaustavili kola policije i Kfora", izjavio je Radiju KiM vlasnik prodavnice Bora Spasić.

Predsednik sela Klokot Trajan Trajković izjavio je da se radi o jednom u nizu napada na ovo mesto.

Selo Klokot se nalazi u opštini Vitina, 53 kilometara od Prištine i 15 kilometara od Gnjilana, a u mestu živi blizu 1.200 Srba.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.